Forside
rejsebeskrivelser
forsvaret
om mig
billeder
kontakt
projekter
affiliates
links
 

 

Velkommen til:

Algarve Portugal 1998

Hvis du klikker på bogen, kan du læse mere om den og evt. købe den hvis du lyster. Alternativt kan du søge efter andre titler i søgeboksen herunder:

Hurra - Danmark vandt !

Her er et situationsbillede fra det gamle Albufeira. På billedet ses en masse fulde og glade danskere. Grunden til glæden skyldes simpelthen at Danmark på utroligvis havde besejret Nigeria 4-1. Der var ikke så mange danskere i byen, men dem der var forstod at vise fanen, samt at vise hvordan man på behørlig vis fejrer en sejr i fodbold.
Her er Jan. Min gamle klassekammerat fra "GYM" som jeg rejste sammen med. Han læser for tiden jura på uni. Den dag var vi en tur i Faro (en sydlig storby i Portugal). Der skulle drikkes igennem for ikke at dehydrere. I dette tilfælde drak vi vand, men når spiritus næsten var billigere end vand, hvorfor så ikke drikke det ?.......... Der var 35 graders varme. (puha det var varmt - men det var da bedre end det danske sommer-vejr).

Her ses Jan i Faro havn

Hurra endelig fandt vi vores bil

 

 

Her har vi parkeret vores bil i Faro. Det er en god ide at huske eller nedskrive hvor man stiller bilen. Vi havde nær aldrig fundet vores igen !

 

I Tour de France er der indlagt hviledage, men det havde vi ikke tid til, så indimellem skulle der jo lige være tid til at hvile. Her sidder undertegnede med kildevand og drømmer om et frisk vindpust- men ak nej, 35 grader og vindstille

Lad os lige holde en pause

Øv vi fik en P-bøde

Her var vi til marked i Loulé. Der var masser af mennesker og ingen p-pladser. Da vi endelig så en "ledig gade" hvor der kun holdt 5 biler, besluttede vi os for at parkere der. Da vi kom tilbage var hele gaden fyldt med biler, og under alle vinduesviskere sad der en lille lap papir. (en P-bøde). Der var ingen gule striber eller skilte, så vi besluttede os for ikke at betale og vi har ikke hørt fra dem endnu (7-9-13)

En af dagene kørte vi til Lissabon, ca. 250 km. Det var noget af en lang tur. Der var landevej hele vejen dvs. 90 km/t, men alle andre kørte 140 - så inden længe fulgte vi trafikken og nåede Lissabon - selvom skiltningen var meget mangelfuld. På billedet ses Belinda og Carina - to piger som vi mødte - de valgte at tage sig en skønhedssøvn på turen, eftersom vi kørte kl. 08.00 om morgenen. (Vi var først kommet hjem fra byen kl. 05.00.)

Sov Sødt

Trappe efter trappe, Jan og Belinda var i store problemer, deres form var ikke god

 

 

Her er et "trappebillede" fra Lissabon. Vi forsøgte at besøge en borg på en høj bakke, men der var så mange trapper for de to små pus - at vi måtte opgive.

 

Her går man og tror at Frisko Is er et dansk produkt og kun dansk - men ak nej det er det ikke, ved hver købmand hængte der et Olá-skilt. Med meget rimmelige priser - en Magnum kostede 7 kr.

Ahh - is - lige hvad vi trænger til

Rejsebeskrivelsen er sidst opdateret:

 


Bookmark and Share

,