Forside
rejsebeskrivelser
forsvaret
om mig
billeder
kontakt
projekter
affiliates
links
 

Velkommen til Kos

Hvis du klikker på bogen, kan du læse mere om den og evt. købe den hvis du lyster. Alternativt kan du søge efter andre titler i søgeboksen herunder:

Solnedgang på Kos Her er det klassiske billede ud over balkonen. Og ja... du gættede rigtigt - det er solnedgangen, et tegn på at nye kræfter må tage over, de unge som har slappet hele dagen. De overtager nu kommandoen natten igennem.
På billedet ses Jeppe, som er en ven fra min tid som sergent. Han havde netop betalt 175 dkr. for at leje vandscooteren i 15 min. Den så ikke hel ny ud, men hvad - den virkede - i hvert fald de første 6 min. - for da han drejede for skarpt, faldt han af - og derefter ville motoren ikke starte igen. Det betød at han måtte sidde og vente 15 min. ude på middelhavet, før ejeren blev urolig, og startede sin motorbåd og kom ham til undsætning. Bare den nu virker !
"YES - jeg skaffede et par trusser" På billedet ses en ung fyr som lige har vundet en konkurrence på en pubcrawl. Der deltog to piger og to drenge. Først skulle de drikke en øl for derefter at skaffe tre ting: en sko, en BH/kondom og til sidst et på trusser/boxershorts. Tingene skulle skaffes fra de øvrige deltagere på pubcrawlen. (Sig mig lige engang - hvad er nemmest....... at tage et par trusser af når man har kjole på eller et par boxershorts af når man har lange bukser på ??????)
Efter en masse shots og drinks er det godt at skylle ganen igennem med en øl - i dette tilfælde Heineken. Skål
Velbekommen På billedet ses Jeppe og Majbrit på venstre side og Linda og mig selv på højre side. Vi var lige ude for at prøve det græske køkken - men det hele endte med pasta, salat og blæksprutter.
Her er vi netop i gang med at få taget en alkoholtest - som man kan se er det Jeppe herunder, som holdt barene kørende på ferien. Ballonen stammer fra en af det danske forsvars vejrradere. Det var meningen at vi ville ha' haft ballonen med i byen - men den blev så stor, at den sprang da vi forsøgte at presse den ud gennem døren - det var meget trist Og han pustede.............
Og han pustede videre og videre............. Jeg vil ha' en rød ballon, en af dem med næse på tra-la-la-la

BANG !!!!!!!!!!!!!

På billedet ses en af tre piger som frivilligt gik med på at være forsøgskaniner på en pubcrawl. Det gik i al sin enkelthed ud på at manden, skulle slikke al flødeskummet af hende. Og gæt en engang............  Tror Du at mændene kunne lide flødeskum, da de blev spurgt? Da de udvalgte fyre havde spist flødeskummet, skulle de drikke det lille glas mellem benene på pigen. (Det er vel det Master Fatman ville kalde en Body-piskefløde !) Er der nogen der IKKE kan li' flødeskum ?
Smil ! Her er vi nede på et stort udendørs diskotek, KALUA. Når man havde købt billet, kunne man drikke al det velkomstdrik man kunne fra en stor 40 liters bowle, derudover var det 8 gratis drinks inkluderet i prisen på 150 kr.

Skål !

Alting får en ende. Og tror man, at man kan tage til Kos for at slappe af, tager man fejl - det er først når man kommer hjem der bliver tid til at slappe af. Her ses Jeppe ude i lufthavnen, han var det jeg ville kalde KÆMPEPRESSET efter kun at have sovet 2 timer efter en kæmpe fest den sidste aften. Jeg tror han drømte om at sidde forladt ude på middelhavet - ligesom dengang med vandscooteren.   Bare jeg dog ikke havde drukket så meget
Puha, nu skal vi bare hjem og sove ! Puha - det var en hård uge - men for f..... hvor havde vi det godt.

Nu skal vi hjem at slappe af !

 

 

Rejsebeskrivelsen er sidst opdateret:

 


Bookmark and Share

,